header_001.png, 573kB

Bradley - Rookovens

bradley.jpg, 6,8kB

Het is nu zes jaar geleden dat de Bradley Rookoven in Groot- BrittanniŽ werd geÔntroduceerd. De Bradley Rookovens zijn nu erkend als de rookoven van keuze voor gebruikers met een breed scala van speciale interesses voor het roken van voedsel.

Tijdens deze jaren is de interesse voor koken en het vermaak buitenshuis aanzienlijk gestegen. Als we kijken naar de oorsprong van de Bradley Rookoven -naar de Canadese westkust provincie van Brits-Columbia (thuisbasis van Bradley TechnologieŽn), dan is het de Noord-Amerikaanse traditie van rook barbecuen, dat de Bradley Rookoven op de markt bracht. Barbecue-maaltijden met de aroma van roken zijn alledaags in heel Noord-Amerika. De Bradley Rookoven bracht rook barbecuen naar een nieuw niveau, door het invoeren van controle, gemak en herhaalbaarheid naar wat altijd een "buiten in de tuin" aangelegenheid was.

Echter loopt in Groot-BrittanniŽ onze liefde voor het barbecuen warm en koud! Moeten wij ervan overtuigd worden dat wij deze zomer bij elke gelegenheid, buiten eten? Zullen wij dit vaker doen, nu dat we uitgerust zijn met een barbecue rookoven zo goed als de Bradley Rookoven? Nu, misschien zullen we en moeten we dit wel doen, maar we moeten ons niet vanwege het enthusiasme voor buitenshuis vermaak, ons het eigendom van een Bradley Rookoven laten aanpraten. In Groot-BrittanniŽ is gebleken dat de reeks van toepassingen en gebruikers van Bradley Rookovens veel en verschillend is. Van gerookte makreel op het strand, traditionele koud gerookte zalm, tot aan gerookte vleeswaren toe: spekham en meer avontuurlijke excursies in gerookte vlees.. Natuurlijk ook gerookte kaas, evenals opwindende nieuwe recepten voor gerookte groenten en zelfs voor fruit!

De Bradley Rookoven is echt een rookoven voor alle seizoenen en het is vooral populair geworden bij al die gespecialiseerde gebruikers, die ooit naar een simpele en betrouwbare manier zochten voor het roken van voedsel. Kijk eens naar de gespecialiseerde gebruikers, hier rechts vermeld. Maar zoals zo vaak het geval is, kan een gespecialiseerde gebruiker op een bepaald gebied, een gelegenheidsgebruiker op een ander gebied zijn. Als u dacht een Bradley Rookoven nodig te hebben, om uw eigen spek te pekelen, dan weerhoudt niets u ervan om een thuis-gerookte zalm voor Kerstmis te maken. Voor spontane barbecues in de zomer, produceert de Bradley Rookoven, snelle en spectaculaire resultaten.


Klik hier voor de Bradley website

Onze merken

Wanneer u op ťťn van de onderstaande merken klikt krijgt u meer informatie. B&G is officiŽle dealer van de volgende merken:
Klik hier voor ons aanbod van Bladblazers