header_001.png, 573kB

Winteronderhoud

Vanaf heden slijpen wij ook schaatsen! voor slechts € 10.- per paar!

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en het winteronderhoud van hun kostbare tuinmachine(s) van belang zijn. De machine(s) gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onplezierige verrassingen komen te staan.

Wat vragen wij van U:
1. Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk.
2. Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud meldt dit aan via de mail aan info@bosbouw-service.nl . Als u dit voor 1 November a.s. doet kunnen wij uw machine tegen een gereduceerd tarief ophalen i.v.m. gecombineerd vervoer.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt uw machine opgenomen in de planning en in de loop van de winter opgehaald. Hierover wordt u van te voren telefonisch geïnformeerd. Wij zorgen ervoor dat uw machine voor het begin van het maaiseizoen weer bij u terug is.

Uit ervaring weten wij dat het jaarlijks aanmelden voor een winterbeurt nogal eens vergeten wordt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de machine jaarlijks automatisch door ons te laten ophalen. U kunt dit dan eenmalig aangeven in uw mailtje. Uiteraard nemen we dan wel vooraf even contact met u op om af te spreken wanneer we de machine komen halen. Mocht onderhoud dan niet nodig zijn, is het altijd mogelijk om dit, in overleg een jaar over te slaan.

Onze merken

Wanneer u op één van de onderstaande merken klikt krijgt u meer informatie. B&G is officiële dealer van de volgende merken:
Klik hier voor ons aanbod van Bladblazers