header_001.png, 573kB

Wolfgarten - Grasmaaiers en tuingereedschappen

wolfgarten.jpg, 10kB

Sinds bijna 80 jaar staan het rood en geel van WOLF-Garten voor vooruitstrevende tuintechnieken. Vanaf het allereerste tuingereedschap: de traditionele veldhak werd door grondlegger August Wolf (in Betzdorf, Duitsland) opnieuw uitgevonden. De nieuwe, trekkende werkwijze zorgde direct voor minder krachtsinspanning bij de traditionele boerengebruikers.

Hiermee begon een voorbeeldig succesverhaal dat WOLF-Garten maakte tot één van de grootste compleetaanbieders, met het breedste assortiment aan tuinproducten voor de hobbytuinier in Europa.

Het rood-gele merk en productassortiment zorgt voor een duidelijke productherkenning op de winkelvloer. "Rood-geel" is inmiddels sterk verbonden met diverse kwaliteitslabels en bekroningen uit gebruikerstesten, en staat garant voor een hoge betrouwbaarheid. Europa's grootste privé-instituut voor gazononderzoek is in handen van WOLF-Garten, hier wordt continue gewerkt aan innovatie en productontwikkeling. Hier wordt de basis gelegd voor een innovatieve toekomst met opzienbarende producten voor heel Europa.


Klik hier voor de Wolfgarten website

Onze merken

Wanneer u op één van de onderstaande merken klikt krijgt u meer informatie. B&G is officiële dealer van de volgende merken:
Klik hier voor ons aanbod van Bladblazers