header_001.png, 573kB

Buckler - Veiligheidskleding

stihl.jpg, 8,7kB

20 jaar ervaring voert tot een vernieuwde optimalisering van het technoligische productieproces en daarmee tot een vooraanstaande produktkwalitiet op het hoogste niveau. Uniek bij de Fiskars bijlen is de “ingesloten” bijlkop. Het blad is in de steel geintergreerd, om een optimale zekerheid te garanderen.

De optimale gewichtsverdeling tussen bijlkop en steel maakt een zekere, efficiente en comfortabele gebruik mogelijk. De lichte uit glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik en tegelijkertijd stabiel en duurzaam. De greep is in de steel geintergreerd en beschikt over een nieuw soort structuur, die vibraties absobeert evenals een zekere houvast en aanrakingsgevoel biedt. De zekerheid wordt door het haakvormig gemaakte greep verhoogd. Dit samen verhindert het afglijden van de handen tijdens de werkzaamheden. De nieuwe geometrie van het mes optimaliseerd het bedieningsgemak. De zijkanten van het keilvormig gesmede mes van de kloofbijl zijn afgerond. Dit maakt losmaken uit de boomstam bij het kloven eenvoudiger.

De nieuwe beschermhoes voor het mes is een praktische bestandsdeel van de bijl, die de mes en de gebruiker beschermd. De zekerheidsvergrendeling is eenvoudig te openen en te sluiten. De beschermhoes dient te gelijkerijd als comfortabele draagtas.


Klik hier voor de Fiskars website

Onze merken

Wanneer u op één van de onderstaande merken klikt krijgt u meer informatie. B&G is officiële dealer van de volgende merken:
Klik hier voor ons aanbod van Bladblazers